Fractional needling

  • tegen fijne lijntjes
  • tegen littekens
  • tegen striae

fractional-needlingBij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.

Fractional techniek
De behandeling gebeurt met de speciale Ecuri Fractional Needle-module die eenvoudig kan worden bevestigd op de pen van uw Permanent Make-uptoestel. De module heeft een cirkelvormige 7-puntsnaald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter. Hiermee kunnen snel grotere oppervlakken worden behandeld. De module bevat ook het actieve druksysteem dat de werkstof in de huid brengt.

De oplossing voor littekens
Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt. Ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed.Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.

Speciale naaldmodule voor striae
Nieuw in het assortiment is de Ecuri Flat Fractional Needle. Deze module met vijf in lijn geplaatste naalden is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van harde striae. Net als littekens verdwijnen deze plekken meestal volledig.